AGENDA

NIEUWE NOR ARRANGEMENT

Op onderstaande avonden kun je genieten van ons twee- gangen Mijn Menu, inclusief tafelwaters, koffie of thee en een glas wijn of Bijdehand Honingbier tegen het special NOR-tarief van 25,00 p.p.
Arrangement enkel op vertoon van een geldig entreeticket van de NOR en op basis van reservering.

NIEUWE NOR


Een concertje pikken of nog even lekker dansen in Heerlen na je bezoek aan Brasserie Mijn Streek? Dat doe je natuurlijk in poppodium NIEUWE NOR. Hét poppodium van Parkstad biedt drie keer per week een brede programmering, voor iedereen in Parkstad, van de nieuwste hiphop en dance tot bekende namen uit de jaren tachtig. Een selectie:

do. 25 mei: Soft Kill (USA) | start: 20:00 uur | € 13,-


De Amerikaanse postpunk-band Soft Kill maakt voor het eerst de grote oversteek over de oceaan en haar debuut op Nederlandse bodem. do. 8 juni: The Perfect Tool (USA) | start: 21:00 uur | € 16,-


Wat wachten we al lang op een nieuw album van de progressieve metalband Tool. Zo lang dat er niet is, doen we het - om de pijn te verzachten - met ’s werelds beste Tool Tribute band, The Perfect Tool uit Boston, USA. En die titel hebben ze niet gestolen: ook Tool bandleden Adam Jones en Maynard James Keenan zijn het ermee eens. Op donderdag 8 juni 2017 komt The Perfect Tool naar Heerlen om het album 'Undertow' (1993) integraal te spelen. Doe ze dat maar eens na!

za.

12 augustus: Front Line Assembly | start: 21:00 uur | € 25,-

Voor de tiende verjaardag van de jaarlijkse 'Inpoet Reünie' halen we een bijzondere act uit Canada voor een exclusief optreden: Front Line Assembly. 

Tickets en het volledige programma van poppodium NIEUWE NOR vind je op
 www.nieuwenor.nl!

Zomervakantie

Gesloten van zondag 6 augustus t/m maandag 21 augustus.